Opinie

    positive review  Solidne 5/5, samochód był sprawdzony bardzo rzetelnie. Z Panem Maciejem bardzo dobrze się rozmawiało, umie wszystko ładnie wytłumaczyć - słucha się jak eksperta z wieloletnim doświadczeniem 🙂

    Adam Jensen Avatar Adam Jensen
    30.08.2020

    positive review  Pierwszy zakup (nietaniego) auta to niestety niełatwy proces. My na szczęście trafiliśmy na Pana Maćka, dzięki czemu poszło znacznie sprawniej i pewniej. To co ja doceniłem najbardziej to otwartość w dzieleniu się szeroką wiedzą i doświadczeniem. Nasze rozmowy telefoniczne trwały nawet po kilkadziesiąt minut. Przy Panu Maćku, naprawdę sporo się nauczyłem i z większym spokojem płaciłem za wybrane auto 🙂 Sam proces oględzin był bardzo szczegółowy, co pozwoliło na dobre poznanie auta. Na koniec dostaliśmy konkretną opinię na "tak", co przy dodatkowym wytargowaniu niższej ceny przez Pana Maćka skutkowało finalizacją transakcji. Jak najbardziej na plus zaliczam też szczegółowy mail pozakupowy - wiele z przesłanych informacji na pewno pomoże w utrzymaniu pojazdu. Moja rada dla kupujących samochody (szczególnie używane): naprawdę warto zainwestować przy zakupie w rzetelne sprawdzenie samochodu przez kogoś kto faktycznie ma o nich pojęcie. Ja polecam Pana Maćka. Dzięki i pozdrawiam.

    Paweł Gruber Avatar Paweł Gruber
    02.07.2019

    positive review  Zdecydowanie POLECAM!! Pana Maćka znalazłem trochę przez przypadek, ale lepiej trafić nie mogłem. Wykonał rzetelne sprawdzenie Octavii, pokazał mankamenty, których wcześniej nie zauważyłem (co gorsza, nie zwróciło uwagi ASO - o zgrozo, nigdy więcej!!), a przede wszystkim powiedział co jest też dobrego w tym aucie;) Zdecydowanie warto było skorzystać z usługi - widać, że taka praca Panu Maćkowi sprawia przyjemność:) Sympatycznie, profesjonalnie i z humorem:) Następnym razem będzie opcja z negocjacją ceny! Kto się zastanawia, niech przestanie - nie warto tracić czasu:)

    Dawid Lichanow Avatar Dawid Lichanow
    20.05.2019

    positive review  Gorąco polecam Pana Macieja! Ogromna wiedza i profesjonalizm, dające klientowi poczucie bezpieczeństwa przy zakupie. Dodatkowo Pan Maciej to bardzo sympatyczny i pomocny człowiek. Zapewnia wsparcie zarówno przed jak i po zakupie auta, podsuwając wskazówki co do formalności, krok po kroku jak już się to auto ma. Warto skorzystać z Jego usług, by mieć pewność, że nie wyrzuca się pieniędzy w błoto. WARTO. Polecam 🙂

    Joanna Gniazdowska Avatar Joanna Gniazdowska
    20.05.2019

    positive review  Skorzystałem z usługi Pana Maćka odnośnie dokładnego sprawdzenia stanu 2 aut przed zakupem. Markę, model już wcześniej sam sobie wybrałem. Znalazłem też sam konkretne sprzedawane auta. Należało je jednak wnikliwie przebadać. Pan Maciej bardzo wyczerpująco odpowiada na wszelkie wątpliwości, bardzo dokładnie bada oglądane auto. Badanie trwa dość długo, ale to dobrze - mniej umknie? Rozwiał moje wątpliwości co do stanu Auriski, dzięki czemu jestem teraz właścicielem wyjątkowo zadbanego i sprawnego egzemplarza. Skorzystałem też z usługi targowania się ze sprzedawcą, dzięki czemu kupiłem trochę taniej. Po transakcji, dostałem jeszcze obszernego maila z informacjami jak dbać o auto - co wymieniać co ile km, spis sprawdzonych mechaników specjalizujących się w tej marce, gdzie co tanio kupić. Widać podejście z pasją, nie ma olewania czy też minimalizowania pracy. Ciężko mi ocenić wiedzę Pana Maćka, bo sam jej nie mam, ale jest wrażenie posiadania dużej wiedzy i doświadczenia. Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Maćka, jako pomoc przy zakupie.

    Przem Gula Avatar Przem Gula
    27.12.2018

    positive review  Bardzo dobra współpraca, mega doświadczenie i kompetencje. Polecam z czystym sercem. Mnie konkretnie pomógł stargować cenę i ostatecznie kupić Volvo s80 2.5T. Podsumowując- POLECAM

    Màrcin Mïkøłàjczyk Avatar Màrcin Mïkøłàjczyk
    18.06.2019

    positive review  Nieoceniona pomoc na każdym etapie zakupu auta! Korzystałam z pełnego wachlarza usług 🙂 (dookreślenie preferencji i potrzeb, konkretne wsparcie w wyszukiwaniu, kontakt ze sprzedającym, sprawdzenie samochodu, negocjacje, wsparcie pozakupowe) i za każdym razem dostawałam więcej niż oczekiwałam. Jako totalny laik czułam się bardzo bezpiecznie, wiedząc, że pan Maciek zada wszystkie pytania, które trzeba zadać i sprawdzi wszystko, co trzeba sprawdzić. Profesjonalizm, pasja, doświadczenie, zaangażowanie, troska, serdeczność. Bardzo polecam!

    Katarzyna Luty Avatar Katarzyna Luty
    11.04.2019

    positive review  Doradca jest bardzo dobrym i skrupulatnym fachowcem, kupiony przeze mnie samochód okazał się idealnym wyborem i jestem z niego bardzo zadowolona. Nikt w sprawie samochodu nie doradzil mi tak jak Pan Maciej Matuszewski, który jest bardzo dokładny i solidny.

    Agata Wolska Avatar Agata Wolska
    29.04.2019

    positive review  Pełen profesjonalizm, dokładność i kultura. Rzeczowe i rozsądne podejście zarówno do kupującego, jak i do sprzedających, z którymi Pan Maciej skutecznie negocjował cenę w moim imieniu. Jestem zadowolony z usługi oraz z zakupionego auta. Jeśli kolejne będzie w Wwie lub okolicy, to na bank skorzystam ponownie z pomocy!

    Tomasz Kulbowski Avatar Tomasz Kulbowski
    19.05.2019

    positive review  Z czystym sumieniem polecam. Dokładnie, profesjonalnie i miło. Nie zastanawiajcie się czy warto bo warto.

    Łukasz Gąsior Avatar Łukasz Gąsior
    04.03.2019

    positive review  Szczerze polecam usługi Pana Maćka. Jest uczciwym, rzetelnym, profesjonalnym i cierpliwym doradcą.

    Karolina Szablowska Avatar Karolina Szablowska
    05.08.2019

    positive review  Profesjonalna usługa pomagająca dostarczyć wielu danych mających obiektywny wpływ na podjęcie decyzji. Zdecydowanie polecam!

    Michał Sawicki Avatar Michał Sawicki
    10.05.2020

    positive review  Bardzo fachowa pomoc przy zakupie nowego auta. Widać duże doświadczenie, zaangażowanie w pracę oraz pasję. Można się dowiedzieć więcej niż to konieczne i uzyskać (nawet po zakupie) pomoc dodatkową niezwiązaną z kupnem auta, jak chociażby możliwość elektronicznego systemu wyszukiwania pojazdów, w przypadku gdy akurat auto nie przemówiło do nas ostatecznie lub namiary na najlepszych fachowców Pan Maciej wykryje wszystko oraz mądrze doradzi POLECAM KAŻDEMU!

    Paweł Burdyński Avatar Paweł Burdyński
    03.03.2019

    positive review  Polecam z czystym sumieniem usługi Pana Macieja,zna się na rzeczy i wie na co zwrócić uwagę,jest baaardzo dokładny każdy element ogląda po trzy razy.Nie znam się na mechanice więc postanowiłem zainwestować (niewygórowanę kwotę) w fachową pomoc Pana Maćka i oczywiście nie żałuje swojej decyzji,bo przynajmniej wiem że jeżdżę dobrym autem. Miałem tyle szczęścia że kupiłem pierwszy samochód który oglądaliśmy,ale wystarczyłoby jedno słowo poparte wiedzą i doświadczeniem Pana Maćka że coś jest nie tak z autem i bym odpuścił.Jeszcze raz dziękuję za pomoc

    Bartek Kwaśniewski Avatar Bartek Kwaśniewski
    17.04.2019

    positive review  Pełen profesjonalizm!!! Gorąco polecam!!!

    Tajny Współpracownik Avatar Tajny Współpracownik
    06.07.2020

    positive review  Pan Maciej jest nie tylko profesjonalistą w swoim fachu, ale także pozytywną I godną zaufania osobą. Oględziny samochodu są prowadzone w sposób bardzo szczegółowy dzięki czemu nie ma zagrożenia ze strony handlarzy i innych oszustów. Dzięki jego pomocy udalo mi się kupić piękne i pewne auto;) Szczerze polecam!;)

    Tomasz Mularczyk Avatar Tomasz Mularczyk
    14.01.2019

    positive review  Bardzo solidne i rzetelne podejście. Jeśli jest się laikiem w temacie - widać ze strony p. Maćka ogromne zaangażowanie i doświadczenie. Duża pomoc nie tylko w samym zakupie i negocjacjach, ale również w wyborze i w kwestiach po zakupowych. Po zakupie odbyliśmy jeszcze długą rozmowę o eksploatacji, kwestiach związanych z ubezpieczeniem, mechanikami - czyli tymi aspektami o których kupując pierwszy pojazd, w zasadzie nie ma się pojęcia. W moim przypadku kupiliśmy drugi oglądany samochód, bo pierwszy okazał się powypadkowy i mocno lepiony - o czym oczywiście sprzedający zapomniał wspomnieć. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić, szczególnie tym osobom które nie chcą popełnić motoryzacyjnej wtopy. Pan Maciek i wybierzAuto.pl to solidna firma.

    Łukasz Gajownik Avatar Łukasz Gajownik
    01.10.2019

    positive review  Serdecznie polecamy Pana Maćka! Jest to doradca z prawdziwego zdarzenia. Dziś uważam, ze mieliśmy szczęście trafiając na jego numer telefonu! Z Panem Maćkiem obejrzeliśmy 3 samochody az udało nam się znaleźć fajne, rodzinne autko na jakim nam zależało. Oferta Pana Maćka jest w zupełności kompleksowa, począwszy od poszukiwań samochodu, po sprawdzenie fachowym okiem auta. Szczerze polecam 🙂

    Patrycja Politowska Avatar Patrycja Politowska
    15.11.2018

    positive review  Tak dobrej obsługi kompetentnej i rzetelnej dawno nie widziałem. Sprawdził pomógł poradził. Wynegocjował dobra cenę autko kupione . Będę polecał bo naprawdę warto . Dzięki jestem mile zaskoczony jakością Twojej wiedzy i podejściem do sprawy. Do zobaczenia przy następnym zakupie !!!!

    Michał Grabinski Avatar Michał Grabinski
    25.06.2019

    positive review  Profesjonalizm i ogromna wiedza. Na pewno jeszcze skorzystam z usług. Polecam!

    Karol Pomykała Avatar Karol Pomykała
    02.03.2020

    positive review  Polecam:) Pełen profesjonalizm. Idealna pomoc przy zakupie używanego samochodu.

    Sebski Witold Avatar Sebski Witold
    26.08.2019

    positive review  Jest oferta - idealna i psikus. Ty z Gliwic, a auto w Warszawie. Znajomość mechaniki pojazdów i całości zagadnień z tym związanych przeciętna ( no trzeba sobie czasem posłodzić) . Aby sprawdzić auto potrzeba przejechać kilkaset kilometrów, poświęcić cały dzień, a jako laik i tak z tego sprawdzenia nic nie wychodzi. Można by rzec . Podoba się * Podoba* No to bierz Pan / Pani i będzie OK. Tak naprawdę nie masz pojęcia na co trafisz. I tutaj pojawia się Pan Maciek. Pełen profesjonalizm, 100% zaangażowanie i ogromna wiedza na temat pojazdów i sposobów ich sprzedaży. Powierzyliśmy sprawdzenie auta i negocjację ceny Panu Maćkowi. Nie dość, że otrzymywaliśmy na bieżąco wszystkie informacje o stanie pojazdu ( tylko 450 zdjęć 🙂 ) w trakcie trwania oględzin , to dodatkiem wieńczącym dzieło była wynegocjowana cena samochodu - naprawdę kwota robi wrażenie. Pan Maciek jest warty każdej wydanej na oferowaną usługę - złotówki. Naprawdę FACHOWIEC I PROFESJONALISTA. Gorąco POLECAM , dziękuję i pozdrawiam AKCUS Gliwice

    Arletta Kurzawska Avatar Arletta Kurzawska
    26.06.2020

    positive review  Z czystym sumieniem polecam Pana Macieja. Przyjeżdża „świetnie uzbrojony” w sprzęty pozwalające na dokładne sprawdzenie auta - ma nawet swoje patenty 😊. Zlecenie wykonuje rzetelnie, podaje obiektywne informacje. Mówiąc o plusach i minusach, nie narzuca swojej opinii, pozostawiając wybór klientowi. Gołym okiem widać doświadczenie i zacięcie do znajdywania wszelkich możliwych usterek.

    Grzegorz Hladny Avatar Grzegorz Hladny
    21.02.2020

    positive review  Jeśli jeszcze się zastanawiasz czy warto? Odpowiedź jest jedna: WARTO! Trafiłem do Pana Maćka przypadkiem poszukując samochodu dla rodziców, usługa jaką otrzymaliśmy, zaangażowanie i fachowość Pana Maćka przerosła najśmielsze oczekiwania. Setki zdjęć, długie minuty na telefonie, pełna dyspozycyjność, negocjacja ceny. To naprawdę się opłaca, bez względu na to jakiego samochodu poszukujesz pamiętaj, że każdy sprzedający coś ukrywa, nawet jeśli sam o tym nie wie:) Pan Maciej demaskuje te wady i odziera ze złudzeń, jest niesamowicie skuteczny, rzeczowy! Panie Macieju, serdecznie dziękuję w imieniu swoim i rodziców.

    Max Gliński Avatar Max Gliński
    12.08.2020

    positive review  finding a used car in Warsaw and in Poland in general is a hell of a job. between the lack of offers, rather high prices and crooks selling refurbished cars, it is easy to fall for a beautiful car that won't last the winter. luckily we've met Maciej, becoming our most precious ally in making sure what we are looking at is legit in terms of safety, reliability and fair price. Passionate about his job, Maciek is dedicated to this clients, not counting efforts. His advices are priceless and he is quite a fun guy to see in action with sellers. I highly recommend to anyone who doesn't know much about cars and want to find a good deal at a fair market price !

    Remy Rispal Avatar Remy Rispal
    13.05.2019

    positive review  Polecam. Dużo wiedzy i doświadczenia w temacie, ale przede wszystkim bardzo indywidualne podejście i prawdziwe zaangażowanie. Najpierw szczera opinia o ogłoszeniach, bez ściemy i naciągania na oględziny. Później sprawdzenie samochodów (ponad 3 h na każdy i po 300 zdjęć, bo zdecydowałem się na oględziny bez mojego udziału – bardzo wygodna opcja). Na tym etapie analogicznie – nie tylko suche obserwacje, ale mnóstwo komentarza co do potencjalnej awaryjności, bezpieczeństwa, kosztu części, technologii napraw, możliwości sprzedaży w przyszłości itp. – dużo czasu poświęconego na omówienie tematu. Kolejna sprawa to skuteczne negocjacje. Trzeba przyznać że zdolność namierzenia najmniejszych mankamentów auta, branżowe doświadczenie, no i spojrzenie na zakup bez emocji, dają naprawdę użyteczne narzędzia negocjacyjne. Na koniec jeszcze rozbudowany zestaw różnych wskazówek dotyczących zakupu, rejestracji, napraw oraz dużo polecanych adresów warsztatów itp. Generalnie człowiek mocno kontrastuje ze standardową bylejakością i naciągactwem.

    Artur Banaszek Avatar Artur Banaszek
    01.12.2019

    positive review  Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Macieja. Już drugi sprawdzany samochód okazał się tym,który ostatecznie kupiliśmy (a przy założonym budżecie i kryteriach nie było to wcale takie proste jak na pierwszy rzut oka wyglądało ;). Fajną sprawą jest to, że oferowane usługi są podzielone na pakiety i opcje dodatkowe, co pozwala dopasować usługę do swoich potrzeb. No i to co zasługuje na uwagę, to fakt że Pan Maciej odpisuje na wszystkie (nawet te najdziwniejsze pytania :D, często nawet i późną nocą.

    Robert Piórkowski Avatar Robert Piórkowski
    23.07.2020

    positive review  Pan Maciej profesjonalista w każdym calu, doradzi, wytłumaczy, pomoże we wszystkim i co najważniejsze wynegocjuje odpowiednią cenę. Auto sprawdzone od A do Z, jak stwierdził sam sprzedający "w tym aucie nie ma rzeczy, które nie została sprawdzona". Jeżeli nie było żadnych uwag ze strony Pana Macieja nie ma obawy, że będziemy żałować zakupu. Pomimo dużej odległość oraz nieobecności na miejscu podczas oględzin auta, wszystkie informacje oraz zdjęcia przekazywane były na bieżąco. Mogę bez wahania stwierdzić, że zakup auta z pomocą Pana Macieja okazał się samą przyjemnością. GORĄCO POLECAM!

    Ania Furtek Avatar Ania Furtek
    18.05.2019

    positive review  Rzetelny człowiek na odpowiednim miejscu!!! Pan Maciek zrobił dla mnie oględziny dwóch aut. Podszedł do tematu skrupulatnie, rzeczowo. Odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości, w razie potrzeby również doradzi. Doświadczenie pozakupowe: ekspertyzy niezależnych firm w punktach sprzedaży aut to bajkopisarstwo, na prawdę warto przyjechać ze swoim ekspertem jak Pan Maciek !

    Anna Suproń Avatar Anna Suproń
    05.08.2019

    positive review  Super! Tym razem, po poprzednich doświadczeniach z dealerami, postanowiłem sprawdzić nowy samochód przed zakupem. Pan Maciek wprowadził mnie w osłupienie solidnością, skrupulatnością i szczegółowością sprawdzenia i raportu oraz serwisem po usłudze. Polecam pana Maćka również w przypadku zakupu nowych samochodów. Naprawdę warto.

    Marek Sobczak Avatar Marek Sobczak
    22.05.2019

    positive review  Szczerze polecam usługi firmy WybierzAuto.pl. Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo fachowa diagnostyka auta. Skrupulatne sprawdzenie dokumentów. Świetna negocjacja warunków zakupu. Jeśli chcą mieć Państwo spokojną głowę podczas kupna auta, to tylko przy współpracy z WybierzAuto.pl

    Ola Bąk Avatar Ola Bąk
    24.08.2019

    positive review  Pełen profesjonalizm, nieskończone pokłady wiedzy, ogromne zaangażowanie i nieoceniona pomoc na każdym etapie poszukiwania, sprawdzania oraz zakupu samochodu. Do tego Pan Maciej jest przesympatycznym i bardzo komunikatywnym człowiekiem 🙂 Polecam z pełnym przekonaniem i sam będę przy każdym kolejnym zakupie na pewno korzystał z usług Pan Macieja.

    Sebastian Szymański Avatar Sebastian Szymański
    12.07.2019

    positive review  Polecam w 100%, pełen profesjonalizm i opieka Pana Maćka przez cały proces zakupu auta.

    Przemek Szablowski Avatar Przemek Szablowski
    23.03.2019

    positive review  Nie pozostaje nic innego jak zarekomendować Pana Macieja każdemu, kto zastanawia się nad zakupem używanego samochodu. Moje zlecenie nie było typowe - dotyczyło konkretnego samochodu, a inspekcja miała być wykonywana zdalnie, bez mojego udziału. Poziom zaangażowania i dociekliwości Pana Macieja przerósł moje oczekiwania - w czasie rzeczywistym otrzymywałem zdjęcia z inspekcji, uwagi, informacje. Na telefon omawialiśmy szczegóły. Otrzymałem łącznie ponad 200 zdjęć, raport ze stacji diagnostycznej i pełną listę usterek i niedociągnięć. Po decyzji o zakupie, w moim imieniu przeprowadzone zostały negocjacje ceny. W tym miejscu Pan Maciej nie tylko zarobił na swoje usługi, ale znacznie obniżył cenę wyjściową samochodu. Ostatecznie jadąc po wóz ponad 600 km znałem dokładnie jego stan, historię napraw i miałem umówioną cenę. Wizyta w komisie trwała 20 minut. Korzystając z usług WybierzAuto.pl można spodziewać się profesjonalizmu na najwyższym poziomie.

    Tomasz Heitzman Avatar Tomasz Heitzman
    25.10.2019

    positive review  Dokładność i rzetelność Pana Macieja przerosła moje oczekiwania. Nie dość, że to człowiek wykształcony w tym kierunku to jeszcze widać, że samochody i znajdowanie ich usterek to Jego pasja. W temacie samochodowym jestem laikiem więc Pan Maciej był w tym dniu moimi oczami i uszami. Przebadał samochód centymetr po centymetrze od dachu po podwozie. Czujny i podejrzliwy jak Sherlock Holmes. Sprawdził to na czym ja się nie znam, wskazał i uzasadnił swoje podejrzenia w miejscach, które były dla mnie zrozumiałe. Zaznaczył dla mnie miejsca mikrorysek, zadrapań, różnic w lakierze. Czepiał się nawet jednej śruby w drzwiach niedokręconej o 0,5mm wskazującej na odkręcanie drzwi (najpewniej do malowania). Co ważne, dokładnie wyjaśnił czym w samochodzie zająć się zaraz po zakupie i jakie kolejno kroki podjąć aby samochód ubezpieczyć, zarejestrować i przebadać. Ustawiajcie się Państwo w kolejce i cierpliwie czekajcie na wolny termin u Pana Macieja. Naprawdę WARTO!

    Adam Szymoch Avatar Adam Szymoch
    16.10.2019

    positive review  Polecam usługi Pana Macieja, profesjonalne podejście do sprawy, samochód sprawdzony bardzo rzetelnie pod względem wizualnym i mechanicznym, zidentyfikowane nawet najmniejsze rysy. Dokumentacja fotograficzna składająca się z ok 200 zdjęć szczegółowo pokazywała stan rzeczywisty samochodu. 🙂

    Asia Basista Avatar Asia Basista
    02.09.2020

    positive review  Jestem pod wrażeniem współpracy z Panem Maciejem, którego cechuje pełen profesjonalizm, doświadczenie czego przykładem była rozmowa i zakres wiedzy na temat bmw e38 4.4, które chciałem zakupić. Do transakcji kupna auta nie doszło, z czego jestem bardzo zadowolony, ponieważ samochód miało wiele ukrytych wad o czym wcześniej właściciel pojazdu nie wspomniał. Dzięki Panu Maciejowi zaoszczędziłem czas i pieniądze. Szczerze polecam!!!

    Paweł Salamon Avatar Paweł Salamon
    26.02.2019

    positive review  Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i zaangażowanie Pana Macieja.

    Izaa Iza Avatar Izaa Iza
    19.07.2019

    positive review  Szczerze polecam. Profesjonalnie przygotowany do zadania znalezienia samochodu dla mnie. Zaczynał prace ze mną kiedy ja już bylem delikatnie poirytowany innym "rzeczoznawcą". A tu pojawia się wielkie zaskoczenie ze można zająć się takim zadaniem profesjonalnie ale i nieszablonowo. Na przykład na prośbę o znalezienie oszczędnego samochodu który byłby używany raczej na krótkich dystansach usłyszałem "Diesel - zapomnij - zastanów się nad hybryda. Dodatkowo gdy już przyszło do zakupu konkretnego egzemplarza to handlarz nie miał szans przed umiejętnościami negocjacyjnymi Pana Maćka. Koniec końców udało się ustrzelić bardzo interesujący rabat.

    Piotr Kołodziejuk Avatar Piotr Kołodziejuk
    01.12.2018

    positive review  Jest laikiem samochodowym. Kupując auto, chciałem, by była to ładna Honda. Dzięki Panu Maćkowi mam Hondę nie tylko ładną, ale i bardzo sprawną. Jego pomoc była nieoceniona. Pana Maćka charakteryzuje zaangażowanie i profesjonalizm. Szczerze polecam!

    Bartek Krawczyk Avatar Bartek Krawczyk
    15.11.2018

    positive review  Polecam Pana Macieja do weryfikacji samochodu przed zakupem. Dzięki niemu zaoszczędziłem czas, pieniądze (wynegocjował zmniejszenie ceny o większą kwotę niż kosztowała jego usługa), mam pewność co do samochodu, mam już listę drobnych zmian/napraw w samochodzie jakie powinienem wykonać. Naprawdę warto skorzystać z jego usługi.

    Damian Cebulak Avatar Damian Cebulak
    24.06.2020

    positive review  Dokładny, szczery, dociekliwy, skrupulatny, nieoceniony negocjator, znawca motoryzacji to tylko nieliczne zalety Pana Maćka! Szczerze polecam usługi tego fachowca! Zakupy z nim to sama przyjemność, oby więcej taki profesjonalistów 🙂

    Sławomir Janus Avatar Sławomir Janus
    13.04.2019

    positive review  Wraz z decyzją zakupu auta wiedziałam, ze bez pomocy specjalisty się nie obejdzie. Wraz z mężem wybraliśmy usługi Pana Macieja. Uważam, ze trafiliśmy najlepiej jak się da 🙂 Poczynając od pomocy w wybraniu odpowiedniej marki i modelu czy wyszukiwaniu ogłoszeń, rzetelne i szczegółowe oględziny aut, negocjacje ceny, sprawdzenie dokumentów przy zakupie auta po wsparcie po zakupowe z informacjami co dalej. GORĄCO POLECAM USŁUGI PANA MACIEJA! Poza ogromną wiedzą Pan Maciej jest bardzo cierpliwy i sympatyczny, swoje usługi wykonuje z pasją i zaangażowaniem.

    Roza Kruszewska Avatar Roza Kruszewska
    21.07.2019

    positive review  POLECAM. Dzięki Panu Maciejowi jestem pewien że kupiłem dobre auto. Jest to olbrzymi komfort dla mnie:) Wcześniej miałem okazję korzystać z innych "fachowców" i usługa oferowana przez wybierzauto.pl jest bez porównania lepsza. Dotyczy to zarówno wiedzy, doświadczenia jak i obsługi posprzedażowej. Warto wydać te pieniądze. POLECAM KAŻDEMU!

    MK Rocky Avatar MK Rocky
    17.12.2019

    positive review  Polecam firmę, Zaoszczędziłem czas i pieniądze. Rzetelne oględziny wskazujące wady blacharskie, oraz stan pojazdu.

    Paweł Pietrus Avatar Paweł Pietrus
    12.06.2019

    positive review  Gorąco Polecam usługi Pana Macieja, od pierwszej rozmowy do maila z poradami po zakupie samochodu pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i doświadczenie. Kupiłem dobre auto, sprawdzone pod każdym względem i z każdej strony. Dodam że od momentu mojego pierwszego kontaktu do zakupu wymarzonego samochodu minęło jedynie 4 dni!!! w tym czasie otrzymałem od Pana Macieja ponad 70 ofert aut które mogłyby mnie zainteresować. Tak naprawdę moja rola ograniczyła się do wybrania auta które pojechaliśmy obejrzeć, statystowaniu przy oględzinach, podjęciu ostatecznej decyzji "biorę" i podpisaniu kilku dokumentów podczas transakcji. Całą transakcję i negocjacje od a do z prowadził Pan Maciej. Jeszcze raz polecam usługi Pana Macieja i polecał będę każdemu kto chce kupić dobre auto a nie nadziać się na minę. Maciej jeszcze raz dziękuje za pomoc!!😉

    Kazimierz Tys Avatar Kazimierz Tys
    11.05.2019

    positive review  Polecam! Profesjonalizm na 200%. Człowiek który zna sie na tym co robi, rzetelnie sprawdzone auto. Miła, rzeczowa i sprawna obsługa.

    Kacper Cichecki Avatar Kacper Cichecki
    07.10.2020

    positive review  Szczerze polecam. Oględziny samochodu bardzo dokladne(sprzedawca samochodu stwierdził że po raz pierwszy spotkał się z tym żeby ktoś 2 godz sprawdzał samochód). I w negocjacjach cenowych Pan Maciek nie do przebicia. Jestem bardzo zadowolona z jego usług przed w trakcie i po zakupie samochodu

    Ewa Lewandowska Avatar Ewa Lewandowska
    26.01.2019

    positive review  Co tu dużo pisać. Pan Maciek jest profesjonalistą w tej dziedzinie. Polecam jego pomoc w zakupie auta. Jest bardzo drobiazgowy w oględzinach samochodu a do tego wszystko dokładnie objaśnia

    Jacek Oniśk Avatar Jacek Oniśk
    13.03.2019

    positive review  "Gorąco polecam Pana Macieja! Bardzo profesjonalne podejście do transakcji, zarówno do oględzin samochodu jak i do negocjacji ceny. Pan Maciej zna się na motoryzacji i potrafi też mądrze doradzić przy wyborze auta dla niezdecydowanych... Z pewnością skorzystam przy kolejnym zakupie!"

    Tomasz Burza Avatar Tomasz Burza
    07.02.2019

    positive review  polecam! pełen profesjonalizm. Mnóstwo wskazówek, dokładnych zdjęć i szczegółowych wyjaśnień. U nas udało się zakupić auto przy ... czwartym podejściu 😉 ale nie żałujemy żadnej wydanej złotówki. Warto było. Wiedzieliśmy konkretnie po jakie auto jedziemy, znaliśmy wszystkie plusy i minusy. A transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dziękujemy!

    Agnieszka Zielińska Avatar Agnieszka Zielińska
    19.05.2020

    positive review  Profesjonalizm, świetny kontakt z klientem i pełne zaangażowanie. Do tego doświadczenie i wiedza. Polecam usługi Pana Macieja, dzięki niemu zostałem właścicielem pięknej Toyoty Prius. Auto było sprawdzane prawie 3 godziny, handlarz był zdumiony 😀 dostałem od Pana Macieja kilkadziesiąt zdjęć chyba każdego elementu auta. Do tego mnóstwo informacji, które uzyskał lub wydedukował na temat historii auta. Dzięki opinii Pana Macieja znam zalety i mankamenty mojego auta i wiem, że warto było się na nie zdecydować. Polecam.

    Radosław Wolert Avatar Radosław Wolert
    29.05.2019

    positive review  Kupno zadbanego i sprawnego technicznie auta to nie lada wyzwanie w obecnych czasach.Sporo informacji o aucie mozna zwerifikowac na odleglosc np czy dane auto bylo serwisowne w ASO, autentycznosc przebiegu, itp jednak aby podjac ostateczna dezycje trzeba jeszcze auto zobaczyc i sie nim przejechac przed zakupem. W zyciu tak to bywa ze jak sie juz znajdzie ciekawy egzemplarz to znajduje sie on na drugim koncu Polski. W takim przypadku nie warto jechac 500 km tylko zlecic sprawdzenie auta osobie ktora zna sie na rzeczy. Oferte sprawdzenia auta od Pana Macieja znalazlem przez przypadek i napisze krótko - polecam w 1000% . Mialem przyjemnosc zlecic sprawdzenie auta kilku krotnie i jeszcze nigdy nie otrzymalem takiej ilosci informacj o danym aucie. Jesli chodzi o stan wizualny to lakier zostal sprawdzony bardzo dokladnie - moge nawet napisac centymetr po centymetrze. Jesli chodzi o stan techniczny to diagnostyka komputerowa na bardzo wysokim poziomie, sprawdzenie ukladu klimatyzacji oraz stanu technicznego bez zadnych problemow. Az czlowiek nie mogl uwierzyc ze jedna osoba tzn Pan Maciej moze sprawdzic tak dokladnie auto. Widac ze Pan Maciej lubi robic to czym sie zajmuje i ma bardzo sporo doswiadczenie w tej branzy. Raz jeszcze polecam Pana Macieja dla wszystkich osob ktore cenia swoj czas i wymagaja pelnego profesjonalizmu .

    Daniel Koczupinda Avatar Daniel Koczupinda
    01.06.2020

    positive review  Polecamy usługi Pana Macieja. Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej pracy, czasu poświęconego na przeanalizowanie samochodu, jasne wyjaśnianie wszystkich moich wątpliwości.

    Tomasz Kukułka Avatar Tomasz Kukułka
    18.07.2020

    positive review  Polecam zdecydowanie, szczególnie jak ktoś nie zna się zbyt dobrze na autach. Naprawdę nie mogę się doczepić do najmniejszej rzeczy.

    Piotr Borkowski Avatar Piotr Borkowski
    03.03.2020

    positive review  Szczerze polecam usługi Pana Macieja. Decydując się na samochód sprowadzany z USA i mając ograniczoną wiedzę techniczną wolałem nie ryzykować i skorzystać z usług doświadczonego rzeczoznawcy. Pan Maciej zawsze jest dostępny pod telefonem, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i dokładnie tłumaczy każdy szczegół. Samochód sprawdzał prawie 3 godziny i wszystko zostało udokumentowane na zdjęciach. Na prawdę usługa na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękuję.

    Krystian Sikora Avatar Krystian Sikora
    25.04.2020

    positive review  Zdecydowanie polecam. Pan Maciej jest niczym Sherlock Holmes od samochodów. Nawet najdrobniejszy mankament nie umknie jego uwadze. Profesjonalna i niezwykle wnikliwa inspekcja (200 zrobionych i przesłanych mi zdjęć!), dzięki której mam 100% pewność co do stanu kupionego samochodu. Plus pomoc w procesie zakupowym i w negocjacjach.

    Paweł Cholew Avatar Paweł Cholew
    24.09.2019

    positive review  Zdecydowanie polecam poszukiwanie samochodu z Panem Maćkiem 🙂 Po pierwsze, automatyczne podsyłanie linków do ogłoszeń, wybranych na podstawie wcześniej ustalonych kryteriów, to bardzo fajna opcja, bo można skontaktować się ze sprzedawcą zaraz po wystawieniu ogłoszenia. Drugi plus to możliwość uczestniczenia w oględzinach, gdzie można się od Pana Maćka baaardzo dużo nauczyć, więc nawet jeżeli kasa przeznaczona na tę usługę się skończy (czego się obawiałem), to miałem to poczucie, że jak będę musiał jeździć na oględziny sam, to będę już w miarę wiedział na co zwracać uwagę 😉 W moim przypadku samochód znaleźliśmy za trzecim razem. Kolejny plus to pomoc w negocjacji ceny - udało się utargować kilkanaście procent z ceny pierwotnej, dzięki czemu kupiłem samochód, który początkowo wykraczał poza mój budżet. Następny plus to w moim przypadku pomoc w weryfikacji dokumentów dla samochodu importowanego, bo mnie te papierki trochę przerażały. No i ostatnia, bezcenna rzecz, to e-mail pozakupowy, w którym dostałem masę przydatnych informacji, kontaktów do mechaników, ubezpieczalni i innych speców. Raz jeszcze dziękuję za pomoc 🙂

    Robert Skórski Avatar Robert Skórski
    04.09.2019

    positive review  Polecam każdemu na korzystanie z usług WybierzAuto.pl przed zakupem jakiegokolwiek auta. Profesjonalne podejście do klienta i punktualność 👌 Auto sprawdzone pod tymi względami jakimi chciałem, praktycznie wszystko okazało się sprawne, dlatego e38 pojechało ze mną 👌☺️

    Gabriel Skrok Avatar Gabriel Skrok
    02.07.2019

    positive review  Polecam każdemu, bardzo skrupulatne sprawdzenie samochodu, dla laika większość rzeczy nie do wychwycenia. Świetnie zainwestowane pieniądze, dobra atmosfera i cenne wskazówki w cenie. 🙂

    Piotr Stojak Avatar Piotr Stojak
    31.07.2020

    positive review  Pan Maciek to profesjonalnalista, żaden szczegół mu nie umknie. Fachowo doradzi i pomoże podjąć decyzję, do tego zawodowo negocjuje cenę! Bardzo polecam

    Zuzia Urawska-Zańko Avatar Zuzia Urawska-Zańko
    10.10.2019

    positive review  Jestem bardzo zadowolony z usługi. Profesjonalne podejście do klienta. Szybki i bezpośredni kontakt telefoniczny. W piątek znalazłem auto, w poniedziałek sprawdzone i pewnie kupione. Duza galeria zdjęć kazdej, drobnej wady auta. Zwrocona uwaga sprzedawcy co wypadaloby naprawić i zostala wysluchana ze skutkiem. Dodatkowo rady jak zadbać o auto. Uczciwie polecam. Pozdrawiam

    Paweł Janczarski Avatar Paweł Janczarski
    02.10.2020

    positive review  Bardzo polecam, naprawdę dokładne i szczegółowe prześwietlenie pojazdu pod każdym możliwym kątem. Masa zdjęć, zaznaczone wszystkie miejsca na które należy zwrócić uwagę. Później długa rozmowa gdzie Pan Maciej dzieli się szczegółowo wszystkim: odczucia z jazdy próbnej, wszelkie znalezione minusy, plusy, ewentualne wątpliwości, jaki był kontakt ze sprzedającym. Na koniec bardzo pomocna opinia Pana Macieja czy są jakieś dyskwalifikujące elementy, ew. na co zwrócić uwagę jak będziemy się decydować na kupno. Masa zaoszczędzonego czasu oraz stresu. Polecam!

    Kamil Kustra Avatar Kamil Kustra
    02.10.2020

    positive review  Матей владеет знаниями и необходимыми приспособлениями для проверки автомобилей. Доходчиво объясняет все нюансы в ходе работы, поясняет плюсы и минусы марки в целом и конкретного автомобиля в частности. Знает, как общаться с продавцами. Умеет торговаться в пользу покупателя. Помогает в оформлении документов при покупке. Советует места, где выгоднее покупать запчасти и чинить автомобиль. Исключительно положительные впечатления от работы со специалистом. Очень благодарны за помощь в подборе машины! Выражаем признательность и глубокое уважение Пану Матею!

    Tatiana Bowkunowicz Avatar Tatiana Bowkunowicz
    06.12.2018

    positive review  W imieniu kolegi, bardzo polecam wszystkim, którzy chcą sprawdzić auto przez zakupem. Pełen profesjonalizm i ekspresowe działanie. Dzięki Panu auto rzekomo w idealnym stanie na szczęście nie zostało zakupione. Pozdrawiam i daje 6 + !

    Aleksandra Sierak Avatar Aleksandra Sierak
    14.02.2020

    positive review  Gorąco i z czystym sumieniem polecam usługi p. Macieja. Trafiłem na ofertę WybierzAuto.pl gdy miałem już "upatrzoną" ofertę, a od pierwszej rozmowy z p. Maciejem mogłem liczyć na pełne wsparcie w każdym aspekcie zakupu. Przy oglądaniu samochodu wiedza i doświadczenie Pana Macieja była bezcenna, jest fachowcem który oglądając auto potrafi "czytać" historię samochodu lepiej jak z papierów i dokumentów (a wiadomo jak to jest z różnymi kombinacjami w papierach). Dodatkowo pomoc przy kontakcie ze sprzedającym razem z doświadczeniem p. Macieja daje niesamowity efekt (wynegocjowana cena dużo większa niż się spodziewałem. Problemy z kupnem przez moje niezdecydowanie i odwlekanie, ale jak już podjąłem decyzję p. Maciej robił wszystko co mógł żeby transakcja dobiegła do skutku mimo że w jego interesie było żebym szukał następnego samochodu z jego pomocą - Wielki Plus przez wielkie W i P za uczciwe podejście i działanie wyłącznie na korzyść klienta, to jest coś co czyni - w połączeniu z Jego wiedzą i doświadczeniem - że usługi WybierzAuto.pl mogę polecić każdemu (niezależnie od wiedzy w tym zakresie), kto kupuje samochód używany (podejrzewam że nowy też - nie miałem przyjemności, ale jak kiedyś będę przed odbiorem z salonu to wiem do kogo się odezwać). Podsumowując usługi na najwyższym poziomie, zadowolenie pewne, a i z człowiekiem fajnie porozmawiać - cierpliwie odpowie na wszystkie pytania 😉

    Michał Partyka Avatar Michał Partyka
    05.05.2019

    positive review  Korzystałem z pomocy po raz drugi i dzięki wiedzy oraz doświadczeniu jakie posiada Pan Maciej uniknalem kolejnego ulepa. Warto skorzystać z pomocy bo często pieniążki jakie przyznaczamy na samochód dwukrotnie przekraczają jego wartość. Szczerze polecam pełen profesjonalizm i nie drogo!!

    Mateusz Potoczny Avatar Mateusz Potoczny
    17.07.2019

    positive review  Gorąco polecamy. Jesteśmy szczęśliwymi właścicielami Mazdy. Pan Maciek, profesjonalista i bardzo zaangażowany w to co robi, czuliśmy się "dopieszczeni". Jeśli ktoś zaufa Panu Maćkowi nie pożałuje.

    Malgorzata Krawczyk Avatar Malgorzata Krawczyk
    06.03.2019

    positive review  Bardzo polecam usługi Maćka. Uchronił mnie przed zakupem dwóch aut, które na pierwszy rzut oka były ok, a co później się okazało mogły mnie narazić na duże koszty naprawy. Super sprawdza się też przy negocjacjach ceny. Profesjonalizm jak i zaangażowanie dają super rezultaty. Dzięki Maćkowi kupiłem dobre auto w bardzo korzystnej cenie.

    Jerzy Zielinski Avatar Jerzy Zielinski
    28.03.2019

    positive review  Rzetelny, skrupulatny, pomocny, cierpliwy, dociekliwy, zaangażowany - kilka z wielu słów opisujących Pana Macieja i jakość jego usług. Karoseria samochodu sprawdzona z bardzo dużą dokładnością - zarówno jeżeli chodzi o dokładność w sprawdzanym obszarze, jak i dokładność pomiaru. Nawet najmniejsze mankamenty auta drobiazgowo wykryte, sprawdzone i omówione. Korzystając z bardzo dużej wiedzy, doświadczenia i wysokiej jakości sprzętu motoryzacyjnego, Pan Maciej jest gwarancją tego, że o aucie dowiemy się niemal wszystkiego, czego możemy dowiedzieć się podczas procesu oględzin samochodu. Z pewnością mogę również dodać, że Pan Maciej jest człowiekiem cierpliwym, bardzo pomocnym oraz dbającym o klienta i jego interesy, gdyż na masę moich pytań usłyszałem odpowiedzi i nawet jeszcze więcej bardzo przydatnych informacji. Posiada on również solidne zdolności negocjacyjne, dzięki którym udało się urwać kwotę, o której nawet nie myślałem, że byłaby możliwa do wynegocjowania. Podsumowując, zdecydowanie bardzo polecam usługi Pana Macieja - aczkolwiek jedynie potencjalnym kupcom. Nie polecam jednak spotkania Pana Macieja sprzedawcom, gdyż gdyby ci, chcieliby wcisnąć klientowi przysłowiowy kit i naciągnąć go na zdecydowanie zawyżoną cenę, niestety by to nie przeszło, gdyż Pan Maciej szybko odradziłby klientowi taką transakcję uświadamiając klienta o wszelkich aspektach 'na nie'. Jeszcze raz, szczerze i serdecznie polecam. 😉

    Marcin Roszkowski Avatar Marcin Roszkowski
    13.01.2020

    positive review  Polecam wszystkim, którzy nie chcą kupować auta w ciemno. Profesjonalna pomoc przed, w trakcie i nawet po zakupie. Warto skorzystać z ogromnej wiedzy, jaką posiada Maciek. Jest w stanie sprawdzić samochód pod każdym względem i nic nie umknie uwadze tego motoryzacyjnego detektywa 😉 Wykryje każdą ściemę, doradzi i nawet pomoże w negocjacjach. Warto poświecić na to czas. Dodatkowo oferta jest przystępna cenowo a selekcja aut przebiega w miłej atmosferze.

    Zuzanna Barczyk Avatar Zuzanna Barczyk
    26.02.2019

    positive review  Jak najbardziej polecam! Szybki kontakt, profesjonalne podejście do sprawy w miłej atmosferze 👍🚘❗️

    Kuba Górski Avatar Kuba Górski
    27.08.2020

    positive review  świetna obsługa i pomoc dla tych którzy boją się samemu kupować. polecam

    Krzysztof Scibior Avatar Krzysztof Scibior
    21.01.2020

    positive review  Zakup używanego samochodu zawsze kojarzył się nam z dosyć trudnym, czasochłonnym oraz niekiedy stresowym przedsięwzięciem - do momentu skorzystania z pomocy oraz doświadczenia Maćka. Rezultat: Ładny "Forek" w dobrej cenie b.sprawnie trafił na nasz podjazd:-)

    Justyna Sobańska Avatar Justyna Sobańska
    11.04.2019

    positive review  Polecam! Komentarz musi być 🙂

    Michał Toczyski Avatar Michał Toczyski
    10.11.2019

    positive review  Polecam! Dzięki Panu Maćkowi w sobotę odebrałam autko. Usługi Pana Macka polecam każdemu kto chce mieć porządnie sprawdzone auto. Nastawienie do Klienta i poziom zaangażowania przeszedł moje oczekiwania. Prawdziwy pasjonat swojej pracy, rzetelny i do tego niesamowicie sympatyczny. Rady Pana Maćka są bezcenne, a Klient nie zostaje zostawiony sam sobie po sprawdzeniu samochodu. Profesjonalizm na najwyższym poziomie!

    Edyta RM Avatar Edyta RM
    27.04.2020

    positive review  Kupowanie samochodu z Panem Maćkiem to sama przyjemność. Nie dość, że jest wyjątkowo sympatycznym i życzliwym człowiekiem to zna się na tym co robi jak nikt inny. Pomógł mi wybrać auto , samo sprawdzanie nie mogło być już lepiej przeprowadzone. Udało się za pierwszym razem 😉 po zakupie dostałam bardzo przydatnego maila z cennymi uwagami i wskazówkami. Polecam każdemu :))

    Kasia Dobrzycka Avatar Kasia Dobrzycka
    26.09.2019

    positive review  Po prostu Fachowiec. Dokładność, obiektywizm, skrupulatność, profesjonalizm. Krótko mówiąc lepiej się już chyba nie da. Pan Maciej to specjalista który wart jest każdych pieniędzy jeżeli chodzi o zakup samochodu. Cierpliwie tłumaczy, pokazuje. Pierwszy kontakt gdzie wybierałem w ogóle jaki samochód będzie odpowiedni, potem weryfikacja silników. Na każdym etapie wartościowe info, wiele wskazówek. To nieoceniona wartość. W temacie negocjacji za wiele niestety Pan Maciej nie powalczył bo egzemplarz był raczej wart swoich pieniędzy i nie było z czego zbijać 🙂 Pozakupowy mail to również garść ciekawych informacji. Polecam, innej możliwości nie ma 👍

    Dariusz Cieszyński Avatar Dariusz Cieszyński
    05.05.2020

    positive review  Polecam z całego serca Pana Maćka zna się na rzeczy, ma głowę na karku. oglądałem z nim samochód bmw e90 sedan 2.0d 184km od kobiety. auto było zadbane bezwypadkowy, jednak dopatrzył się paru nieprawidłowości. odbojniki od amortyzatorow i uszczelniacz wału mostu. Dzięki jego opinii, troski podejścia do klienta wynegocjowalem jeszcze na aucie dość sporo. Pozdrawiam I jeszcze raz wielkie dzięki

    Dawid Panek Avatar Dawid Panek
    08.04.2019

    positive review  Maciej pomógł nam wyjść obronną ręką w konfrontacji z cholernym bagnem jakim jest rynek samochodów używanych. Rozpoznanie naszych potrzeb, dobór odpowiadającego modelu auta, weryfikacja poszczególnych egzemplarzy - w końcu zakup i bezinteresowna pomoc pozakupowa. Usługa na poziomie dużo powyżej oczekiwań!

    Jakub Sroka Avatar Jakub Sroka
    15.11.2018

    positive review  Z Panem Maciejem od jakiegoś czasu szukaliśmy razem samochodu dla mnie. Przez prawie miesiąc skutecznie eliminowaliśmy egzemplarze, które miały bardziej lub mniej ukryte wady czy prace blacharskie o których ktoś "nie wiedział". Koniec końców udało się znaleźć samochód idealny, konkretnie mowa o BMW F30 z 2013 roku, w pełnym m-pakiecie 🙂 Panu Maciejowi po stokroć dziękuję za pomoc, wydane pieniądze uważam za 100% wartościową inwestycję. W przyszłości na pewno nasze drogi jeszcze raz się przetną 😉

    Kuba Wojewódzki Avatar Kuba Wojewódzki
    14.11.2018

    positive review  Pan Maciek jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie. Pomógł mi dobrać auto takie, jakiego szukałem, po drodze ratując mnie przed niefortunnymi nabytkami w postaci samochodów nie do końca sprawnych. Pan Maciek ma ogromną wiedzę, doświadczenie i umiejętności! Polecam bez wahania!

    Kolya Monastyrskyi Avatar Kolya Monastyrskyi
    06.05.2019

    positive review  Polecam jak najbardziej usługi Pana Macieja. Dokładnie, skrupulatne sprawdzenie samochodu. Znalezienie najmniejszych niedoskonałości na karoserii jak i sprawy mechaniczne. Poza tym sporo rad i odpowiedzi na wiele pytań i pomoc przy finalizacji zakupu + udana negocjacja ceny. W skrócie: dobrze zainwestowane pieniądze.

    Marcin Tyborowski Avatar Marcin Tyborowski
    18.08.2020

    positive review  Z czystym sumieniem możemy z mężem polecić usługi Pana Macieja . Fachowe doradztwo na wysokim poziomie.Jednym słowem pełen profesjonalizm. Nawet po zakupie mogliśmy liczyć na wskazówki i pomoc .Jeżeli kupować samochód to tylko pod okiem PANA MAĆKA!Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękujemy 😉

    Małgorzata Stępień Avatar Małgorzata Stępień
    03.07.2020