loading
Dojazd na terenie całej Polski
Przy opcji "Negocjacji ceny" proszę nie kontaktować się wcześniej ze sprzedającym!
Dojazd na terenie całej Polski
Przy opcji "Negocjacji ceny" proszę nie kontaktować się wcześniej ze sprzedającym!
facebook
Małgosia Orlikowska
poleca
07.05.2024

Jestem bardzo zadowolona z usługi . Inspekcja została wykonana rzetelnie i profesjonalnie. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tylu informacji, zdjęć i filmików o samochodzie. Jeśli kiedykolwiek będę jeszcze kupować samochód to ponownie skorzystam z usług Pana Macieja. Bardzo dziękuję za pomoc w zakupie samochodu. 😄

facebook
Krzysztof Glowacki
poleca
11.04.2024

Fachowa ocena samochodu poparta rzetelnym i wyczerpującym komentarzem, bogata dokumentacja fotograficzna i filmowa. Polecam!!!

facebook
Grzegorz Szabrański
poleca
05.04.2024

Skorzystałem z usługi Pana Macieja, po wcześniejszym zapoznaniu się z opiniami. Moją uwagę przukuł fakt samych pozytywnych komentarzy. Nie może być inaczej, dlatego dołączam do grona zadowolonych klientów. Pan Maciej wie co robi i jest przemiłą, komunikatywną osobą. Pozdrawiam. Grzegorz od Meganki z W-wy..

facebook
Magdalena Sendor-Gruber
poleca
17.03.2024

To już drugi samochód jaki kupiliśmy przy pomocy Pana Macieja i ponownie pełna profeska. Świetny kontakt, szczegóły wyjaśnione od a do z, szczegółowy raport z oględzin, ostateczna rekomendacja, zalecenia i przydatne wskazówki. Co ciekawe pod ogromnym wrażeniem był także sprzedający auto, który nigdy wcześniej nie doświadczył tak wnikliwego przeglądu. Polecamy Pana Macieja każdemu, kto rozważa kupno samochodu.

facebook
Adrianna Borek-Dziedzic
poleca
08.12.2023

Pan Maciej zna się na tym co robi widać, że to nie tylko jego praca ale i pasja. Oględziny samochodu dokonane bardzo dokładnie wszystko sprawdzone A-Z. Auto kupione.

facebook
Jacek Tymoszuk
poleca
07.12.2023

Nie ma lepszego rzeczoznawcy. Proponuję poprosić pana Macieja o oględziny póki jeszcze nie ma kolejek. Dogłębne, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania. Jakość pracy, opisywania co się dzieje podczas przeglądu bardzo dobra. Obszerny przegląd i pełna profesja. Mega wiedza. Polecam w 100% żeby się upewnić.

facebook
Monika Struska
poleca
30.11.2023

Profesjonalne podejście do pracy którą wykonuje pan Maciej , pełne zaangażowanie , ciągły kontakt i relacje z oględzin polecam

facebook
Maria Isaienkova
poleca
16.11.2023

Z całego serca polecam Pana Macieja. Skorzystałam z pakietu Premium i jestem bardzo zadowolona. Usługa jest warta ceny, i bardzo profesjonalnie wykonana.

facebook
Adrian Zagó
poleca
20.09.2023

krótko -> RZETELNY PROFESIONAKISTA!

facebook
Wla Zio
poleca
04.08.2023

Jestem pod wrażeniem wiedzy i ilości pracy wlożonej w sprawdzenie auta. Trwało ponad 6h,dostałem kilkaset zdjęć i filmów. Cena znwgocjowana, wszystko zdalnie bez wychodzenia z domu. Pojechałem na goto

facebook
Adrian Golec
poleca
06.07.2023

Pełen profesjonalizm ! Z czystym sumieniem polecam wszystkim, którzy chcą dokładnie sprawdzić swoje auto przed zakupem.

facebook
Monika Mikłaszewicz
poleca
24.05.2023

Polecam każdemu usługi Pana Maćka - wszystko sprawdzi, doradzi, pomoże i uchroni przed złym zakupem 🙂

facebook
Mateusz Kaczorowski
poleca
12.05.2023

Rzadko wystawiam opinie, jednak jakość usług świadczonych przez Pana Macieja jest na tak wysokim poziomie, że szkoda byłoby taką możliwość pominąć. Począwszy od bardzo wysokiej kultury osobistej, która nie ugina się pod próbą typowego "Mirka" sprzedawcy, który na każdy obnażony mankament samochodu reaguje defensywnie, na budzącej ogromne wrażenie wiedzy motoryzacyjnej kończąc. Pan Maciej podczas każdego kontaktu odznaczał się profesjonalizmem, dzielił wiedzą, jeszcze zanim udało się znaleźć konkretne auto, które będziemy mogli sprawdzić. Sam przegląd? Sick, czytając opinie wiedziałem, że mogę się spodziewać wysokiej jakości usługi, jednak na miejscu zostałem pozytywnie zaskoczony. Jeśli ktoś waha się czy warto dopłacić przysłowiowe kilka stówek względem popularnych firm to zaręczam, że nie będzie rozczarowany. Auto zostało sprawdzone na tyle dokładnie, że po zakupie mam poczucie znajomości jego pełnej historii, czy najdrobniejszego mankamentu. Gorąco polecam każdej niezdecydowanej osobie, a Panu Maciejowi raz jeszcze dziękuję za pomoc w wyborze auta!

facebook
Bartek Tymoszuk
poleca
04.05.2023

Polecam w 100% Bardzo szczegółowo wykonane oględziny z ogromna ilością zdjęć i skrupulatnym sprawdzeniem stanu technicznego, lakierniczego i sprawności wyposażenia. Same konkrety bez owijania w bawełnę podczas dłuuugiej rozmowy telefonicznej. Po sprawdzeniu dwóch VIN i krótkiej rozmowie telefonicznej, wytypowałem trzecie nieco droższe auto, które okazało się bezwypadkowe - po oględzinach WybierzAuto i rozmowie przez telefon, auto zakupiłem. Jest także możliwość negocjacji przez Pana Macieja ceny auta za opłatą. Na koniec otrzymałem długi e-mail z masą istotnych porad i kontaktów przydatnych każdemu właścicielowi nowo zakupionego auta. Dziękuje za usługę i pozdrawiam!

facebook
Mateusz Chrzanowski
poleca
01.05.2023

Pan Maciej to profesjonalista! Świetny kontakt, polecam!

facebook
Piotrek Buczyński
poleca
14.04.2023

Wybrałem tą firmę, ponieważ miała bardzo dobre opinie na Google. Nie zawiodłem się! Bardzo dobry kontakt, rzeczowo i konkretnie. Polecam najpierw kontakt z Maćkiem, a ze sprzedającym dopiero po inspekcji jeśli jest decyzja o kupnie. To uprości znacznie procedurę choćby weryfikacji dokumentów. W moim przypadku było to potrzebne, ponieważ auto było sprowadzane. Cała procedura trwała 4h, masa zdjęć w czasie rzeczywistym daje poczucie jakby się tam było. Oprócz dokumentacji fotograficznej są też filmy z wyjaśnieniami, na bieżąco można też zadawać pytania. Auto jest dosłownie przeskanowane, od powłoki lakierniczej, po działające wyposażenie dodatkowe, aż do śrub mocujących elementy, które fabrycznie powinny być pomalowane. Na końcu SKP i jazda próbna. Myślę, że po takiej dawce informacji, decyzja o zakupie auta jest prawdę mówiąc tylko czystą formalnością. Podsumowując, jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu, wiedzy i rzetelności. Każdemu, kto tylko wacha sie nad decyzją o zakupie auta polecam z czystym sumieniem Wybierzauto.pl.

facebook
Michał Żero
poleca
29.03.2023

W pełni profesjonalnie wykonana usługa. Pan Maciej wykonuje i przesyła zdjęcia na bieżąco w trakcie oględzin, a dodatkowo dołącza filmy objaśniające wszystko w bardzo przystępny sposób. Nie trzeba zastanawiać się co jest na zdjęciach i jak je interpretować. Jestem przekonany, że dokładność i szczegółowość przy sprawdzaniu auta zrobi na Was wrażenie 🙂 To nie jest zwykła standardowa usługa. Pan Maciej zna różne techniki stosowane przez nieuczciwych sprzedawców "jak coś ukryć, żeby nie wyszło". Możecie mieć pewność, że u tego fachowca jeśli coś ma wyjść, to wyjdzie. Bardzo miły kontakt i zainteresowanie także po wykonaniu usługi. Cena nieco wyższa niż u konkurencyjnych firm ale w moim odczuciu w pełni uzasadniona. Poleciłem znajomym w Warszawie. Pozdrawiam!

facebook
Piotr Możejko
poleca
08.03.2023

Pan Maciej to jest fachowiec. Uchronił mnie przed zakupem ulepa. Rewelacyjny kontakt. POLECAM

facebook
Łukasz Celarek
poleca
23.02.2023

Pan Maciej bardzo dobry fachowiec który lubi swoja robote , rzetelny pomocny. Na wszzelkie pytani odowiadal cieszymy sie ze moglismy mu zaufac wszystko super omowine mnostwo zdiec i filmow pomimo ze nie bylo mnie prze inspekcji czulem ze ato jest w dobrych rekach pomoc w kupni samochodu nieoceniona Super jeszcze raz super autko Skoda Superb w nowym domu. Dzekujemy panie Macieju. Goraco polecam. Pozdrawiam panie Macieju. Zadowolony klient

facebook
Angelika Angelika
poleca
27.12.2022

Zakup samochodu pod okiem Pana Macieja, to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć w 2022 🙂 Wcześniejszy samochód nabyłam pod okiem kolegi, który jest fanem danej marki - niestety zakup kompletnie się nie udał - samochód stoi nadal w naprawie (6 miesięcy) i nikt nie wie co mu dolega. Tym razem do wyboru samochodu chciałam podejść bardziej profesjonalnie i powierzyć to specjaliście - nie zawiodłam się. Od pierwszej minuty do ostatniej rozmowy tel, która trwała ponad 1,5 godz (Pan Maciej wyjaśniał mi wszelkie wątpliwości związane z danym modelem) - Pan Maciej wykazał się niespotykanym dla mnie do tej pory w branży motoryzacyjnej - profesjonalizmem i rzetelnością. Na początku skupiliśmy się na odpowiednim modelu, Pan Maciej podesłał mi zestaw pytań, by wytypować kilka marek samochodów, które będą odpowiadać moim wymaganiom. Po wytypowaniu już konkretnego modelu (sinika, wyposażenia itp) Pan Maciej udał się za Częstochowę by ten samochód sprawdzić. Przez ponad 5 godzin otrzymałam setki zdjęć i kilkadziesiąt filmików z oględzin samochodu - mam pewnie teraz o nim większą wiedzę niż niejeden mechanik 🙂 Wiem na co mam zwrócić uwagę w przyszłości. Nigdy nie czułam się tak pewnie wsiadając do samochodu. Jestem niezmiernie szczęśliwa, że trafiłam na Pana Macieja - spokój jaki otrzymałam jest wart każdych pieniędzy. ps. dodatkowo Pan Maciej wynegocjował mi niższą cenę za samochód 🙂 Dziękuję, bo bez Pana w życiu bym nie przebrnęła przez tego dziada handlarzynę od 7boleści.